Снимките на филма с Брад Пит продължават през новия сезон

Стачката на сценаристите и актьорите в Холивуд миналата година нанесе тежък удар на графика на снимките на филма за Формула 1 с Брад Пит в главната роля. Сега от продукцията потвърдиха, че снимките на епичната лента ще продължат през новия сезон в световния шампионат, който стартира другата седмица в Бахрейн.

Тази година най-много снимки и сцени са предвидени за „Силвърстоун”, Унгария и на „Спа”, а допълнителни снимки ще има в Япония, Мексико, Лас Вегас и Абу Даби. Със снимките на пистите са ангажирани между 300 и 400 човека, като не всички от тях, разбира се, са в боксовете или падока.

Хамилтън: Филмът с Брад Пит ще помогне за разрастването на Формула 1

Миналата година стачката започна в седмицата след състезанието на „Силвърстоун” и засегна основните звезди на филма, които са членове на профсъюза на актьорите: Брад Пит, Дамсън Идрис, Кери Кндн и Хавиер Бардем. Снимките продължиха без тях в Унгария, на „Монца”, в Лас Вегас и Аби Даби, а по-малки екипи работеха в Нидерландия и Белгия.

Стачка спря снимките на филма за Формула 1 с Брад Пит

Премиерата на филма за Формула 1 с Бард Пит е предвидена за 2025 година, като ще бъде предшествана от глобална маркетингова кампания, който допълнително ще увеличи популярността на спорта.

Ферари: Ред Бул все още са пред нас
Sportal.bg вече и във Viber, последвайте ни!

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти