Онана е сигурен, че Манчестър Юнайтед ще подобри представянето си

Вратарят Андре Онана е уверен, че Манчестър Юнайтед ще подобри резултатите си до края на настоящия сезон и заяви, че има „фантастични“ отношения с мениджъра Ерик тен Хаг. 

Камерунският национал не започна по най-добрия начин сезон 2022/23 след трансфера си от Интер през лятото на миналата година, а Манчестър Юнайтед записа най-лошия си старт на кампания от 1930/31, допускайки общо 14 загуби във всички турнири до момента. „Червените дяволи“ заемат седмо място във временното класиране във Висшата лига с 31 точки от 20 изиграни мача. 

„Имам фантастични отношения с Тен Хаг, тъй като в Аякс преживяхме някои чудесни моменти и постигнахме страхотни неща“, заяви Онана пред телевизия Sky Italy. 

Андре Онана официално ще играе на турнира за Купата на Африка

„Но както винаги казвам, всичко се печели на терена и искам да кажа, че съм в Юнайтед, защото той ме искаше в състава, а и защото бях най-добрият през миналия сезон“, коментира вратарят. 

„Сигурен съм, че нещата ще се подобрят в Манчестър, защото имаме качества и смятам, че това е въпрос на време“, каза още Андре Онана и добави: „Грешките са част от процеса на трупане на опит. Знам, че хората очакват много от мен и затова ме критикуват толкова. Но за мен това не е проблем, тъй като съм свикнал. Същото се случи и в Интер, а вижте как завърши всичко. Сега изпитвам само обич към клуба.“

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти