Ники Желязков пред Sportal.bg: Важна победа над вечния съперник

Треньорът на волейболния Левски София Николай Желязков сподели след чистия успех над "вечния" съперник ЦСКА с 3:0 гейма в дербито от последния 11-и кръг на първия полусезон в Efbet Супер Волей, че победата е била важна. Ето още какво сподели Желязков след срещата:

Левски изтръгна чист успех срещу ЦСКА след много здрава битка

"Беше една изключително оспорвана среща както всички видяхте, едно истинско дерби в края на годината. Радвам се, че успяхме да спечелим това дерби с резултат 3:0, макар че, резултатът не кореспондира с трудността на срещата, която имахме. Браво на момчетата, че успяхме да победим нашия "вечен" съперник. Винаги е приятно, когато побеждаваш ЦСКА", призна Желязков пред медиите, сред които и Sportal.bg и Sportal TV.

"Победата беше важна първо за класирането, защото излизаме втори по мои сметки. Направихме три загуби през първия полусезон и доста ни натежаха, но първенството от тук нататък ще е такова, че ще трябва да използваме целия си състав. Важна победа за това, че сме втори, но в крайна сметка първенството продължава, има толкова много мачове до края. Една среща, която беше важна и до някаква степен за мачовете, които ни предстоят в "Чалъндж къп" срещу Монца", каза още наставникът на "сините".

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти