Тото Волф забрани хазарта в Мерцедес

Шефът на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф изрично е забранил хазарта и посещенията на казина на екипа на тима преди предстоящата Гран При на Лас Вегас този уикенд. Австрийският милиардер е противник на игрите на щастието и е обяснил, че срещите с рулетката или едноръките бандити само ще разсеят механиците и инженерите на тима.

Волф си призна, че досега не е стъпвал в Лас Вегас, но не смята, че нощният живот там ще представлява интересно изкушение за него. А и хората от екипа едва ли ще имат сили и време за нощни забавления, с оглед на работата, която трябва да се свърши по болидите на Люис Хамилтън и Джордж Ръсел - в тима се чудят дали W14 ще се представи добре като в Остин или кошмарно като в Сао Пауло.

В Мерцедес са разбрали защо страдаха толкова в Бразилия

Формула 1 се завръща в Лас Вегас след над 40 години и третото състезание в Щатите този сезон се очаква с огромен интерес, както от феновете, така и от инвеститорите в спорта, тъй като е много вероятно това да е състезателният уикенд, постигнал най-сериозен икономически ефект - прогнозите са за 1,3 - 1,7 милиарда долара.

Васьор е сигурен, че Гран При на Лас Вегас ще мине без спънки
Sportal.bg вече и в WhatsApp, елате и вие!

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти