Неймар със сълзи на очи след поредната контузия

Бразилската звезда Неймар получи нова контузия. Снощи по време на загубата на “кариоките” от Уругвай той стъпи накриво в края на първото полувреме и се хвана за коляното. Играчите и на двата отбора го обградиха, притеснени за състоянието му.

Той беше изнесен на носилка, като се хвана за главата и не можеше да сдържи сълзите си. След това напусна стадиона с патерици.

Докторът на Бразилия Родриго Ласмар заяви, че е прекалено рано да се определи колко е тежка контузията. “Направихме тестове и ще ги повторим утре. Първите 24 часа са ключови, за да видим как коляното ще реагира, колко е подуто. Нека да изчакаме изследванията със спокойствие, да ги анализираме и след това ще имаме диагноза”, обясни той.

Неймар, който това лято заигра в Ал-Хилал в Саудитска Арабия, наскоро се завърна след възстановяване на травма в глезена, която го извади от терените за почти шест месеца. След мача той публикува съобщение в социалните мрежи, в което казва, че отправя послание към Бог и допълва: “Без значение какво се случва, аз имам вяра”.

Още от Футбол свят

Виж всички