Кулушевски: Първенството на Саудитска Арабия изглежда забавно

Крилото на Тотнъм Деян Кулушевски призна, че следи какво се случва в първенството на Саудитска Арабия. Десетки футболни звезди от цял свят решиха да се присъединят към различни местни клубове. Един от тях е и съотборникът на Кулушевски в националния отбор на Швеция Робин Куайсон, който е казал само добри думи за местната лига.

"Ще видим какво ще се случи. Доста играчи отидоха там, така че първенството изглежда забавно. Това е съвсем нова лига, за която все повече играчи мечтаят да отидат. Но нека видим как ще се развият нещата в бъдеще. Интересно е дали ще ги допуснат да играят в Шампионската лига, след като някои от най-добрите играчи отидоха там. Има и други любопитни неща. Нямам нищо против това, което се случва там. Имам доста приятели, които отидоха там. Един от тях е Робин Куайсон. Попитах го как изглеждат нещата, след като дойдоха толкова много нови играчи, дали нивото се е вдигнало? Той каза, че е доста забавно", сподели Кулушевски пред "Експресен".

Той коментира и решението на Хари Кейн да отиде в Байерн (Мюнхен), като призна, че е изненадан от него.

"Това е част от живота, продължаваме напред. Всеки сменя работата си понякога, така и играчите сменят клубовете си. Кейн е голям шампион, научихме много от него. Мислехме, че ще остане, но накрая той отиде в друг отбор. Желаем му всичко най-добро в Байерн. Той започна силно там и съм сигурен, че ще успее. В негово лице загубихме 30 гола на сезон, така че сега оснаналите трябва да бележим повече. Но засега нещата се развиват добре", заяви шведът.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти