Тотнъм продава защитник на Галатасарай

Макар трансферният пазар в Англия да затвори, клубовете все още имат възможност да продават свои играчи в първенства, където прозорецът е още отворен. Тотнъм може да се възползва от това и да продаде защитника Давинсон Санчес на Галатасарай, пише "Caught Offside".

27-годишният бранител не влиза в сметките на Анге Постекоглу. Затова и за двете страни е по-добре да се разделят. Към колумбиеца интерес имаше от няколко клуба, но до сделка така и не се стигна, като сега е последен шанс той да си намери нов отбор.

Твърди се, че Санчес вече е договорил личните си условия с Галатасарай, като остава и двата клуба да се разберат за цената на трансфера. Преговорите обаче вървят положително и шансът да се стигне до сделка е голям.

Междувременно от Галатасарай обмислят дали да вземат и още един играч на "шпорите". Турците се интересуват и от Танги Ндомбеле, който също е със статут на ненужен при лондончани и може да бъде взет срещу скромна сума. За момента обаче от "Чим Бом" все още не са стартирали преговори за французина.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти