Продължава програмата на ИТЛ за насърчаване на любителския тенис в страната

Най-голямата тенис общност за любители в страната Интерактив тенис продължава своята инициатива по насърчаване на любители на играта да бъдат активни и да опитат тръпката от участието в истински тенис турнир. Сериите ITL Challenger са напълно безплатни, като играчите в тях сами определят кога и къде да играят своите срещи. Тези турнири са и допълнителен мотиватор за начинаещите, които търсят партньори за игра.

Следващите събития от серията „Чалинджър“ започват на 28 август в Пловдив и Варна, а от 4 септември стартира Софийското издание. От Интерактив тенис призовават всички скрити таланти или тези, които просто искат да поиграят тенис с нови партньори да се запишат за участие и напомнят, че интересът към надпреварите е изключително голям, а местата за тях са ограничени.

Чрез своята платформа Интерактив тенис се стреми да обедини всички любители в страната, като всеки регион има свое собствено класиране и в края на годината ще излъчи победителите от него. Освен на ниво регион участниците имат възможност да трупат точки и за националната ранглиста, където всяка година най-добрите 8 участват във финален Мастърс.

Всички предстоящи събития може да разгледате на www.interactive-tennis.com , като желаещите да се включат в общността и да участват в ативно е нужно да създадат свой личен профил, чрез който да се регистрират за някое от многобройните събития в страната.

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти