Ирландската сензация Гари записа шеста победа в UFC

Иан Гари доказа, че заслужава мястото си сред най-добрите в полусредна категория на UFC.

Ирландецът записа победа с единодушно съдийско решение над Нийл Магни в двубой от основната карта на събитието UFC 292, което се проведе по-рано днес в Бостън. Боецът, който е познат още с псевдонима Бъдещето, направи доминантно представяне над Магни, като и тримата съдии дадоха и трите рунда с резултат 10-8 в негова полза.

"Казах ви, че ще доминирам. Магни е един от най-коравите бойци в дивизията и аз го накарах да изглежда като новобранец. Беше доминация от началото до края", заяви Гари непосредствено след победата.

Гари използваше предимно кикове в краката и тялото, за да поддържа дистанция и да затрудни движението на Магни към него. В началото на третия рунд последният вече имаше проблем със стъпването на предния си крак.

"Казвам ви, че ще докажа, че съм най-добрия страйкър в историята на дивизията. За да докажа, че това е така, трябва да победя Стивън Томпсън. Ще му покажа, че аз съм от новото поколение бойци", допълни считаният за наследник на Конър Макгрегър боец след категоричния му успех.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти