Дениъл Рикардо се похвали, че отново прави секс

Завърналият се във Формула 1 Дениъл Рикардо се похвали, че отново прави секс в хода на състезателните уикенди и заслугата на това е изцяло на приятелката му – Хайди. А красивата Хайди е дъщеря на бившия пилот във Формула 1 и бивш шеф на DTM Герхард Бергер.

„Преди си поставях такива ограничения и не правех секс по време на състезателните уикенди – потвърди Рикардо на „Спа”, цитиран от вестник The Daily Express. – Но това вече не важи. Веднъж наруших това правило и се оказа, че в неделя карам по-добре. Това беше един вид извинение ако нещо се обърка. На пистата караме с 300 км/ч и почти всеки един от пилотите си има някакви суеверия или ритуали, за да е сигурен, че всичко ще е наред.”

Рикардо е започнал да излиза с Хайди още през 2019 година, но двамата потвърдиха за връзката си преди 12 месеца. Двамата бяха забелязани да пътуват заедно в хеликоптер в Сен Тропе през 2021 година, което подхрани слуховете за отношенията им, но тогава Рикардо не коментира темата.

Но миналото лято Дениъл публикува в социалните мрежи снимки от съвместното му пътуване с Хайди до Лос Анжелис, а след това потвърди, че е „влюбен” в дъщерята на Бергер, която учи в университет в Ню Йорк.

Рикардо: Можех да взема точки в Унгария

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти