Барселона и ПСЖ вече са уговорили първа среща за Мбапе

Бъдещето на Килиан продължава да е най-горещата тема в европейския футбол. Тази сутрин излезе шокиращата новина, че саудитският клуб Ал-Хилал е отправил грандиозната оферта от 300 милиона евро за играча към Пари Сен Жермен, при това с план да подпишат договор с него само за един сезон. 

Саудитски клуб отправи рекордна оферта към ПСЖ за Мбапе, на когото ще предложи космическа заплата

Сега обаче френското издание “Екип” твърди, че Барселона също планира своя офанзива за капитана на Франция, който второ лято е смятан за основна трансферна цел на Реал Мадрид. Медията твърди, че двете страни вече са насрочили първа среща, на която да обсъдят възможностите. Шефовете на тима от “Камп Ноу” планират да отправят предложение, което да включва няколко играчи на каталунците и много по-малка сума пари, с което те се надяват да изкушат някак парижани. 

Пет са клубовете, които желаят Мбапе, той обаче мисли само за Реал Мадрид

Все още конкретни имена не са споменавани, но се предполага, че е възможно да бъде даден списък с няколко имена, от които от “Парк де Пренс” да могат да избират. Това обаче ще бъдат съвсем първоначални разговори и в тях изобщо няма да бъдат включвани представители на Мбапе. Той продължава да е категоричен, че предпочита да прекара следващата кампания в ПСЖ, след което да напусне със свободен трансфер.

ПСЖ изпълни първата си закана към Мбапе

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти