Стачка спря снимките на филма за Формула 1 с Брад Пит

Снимките на филма за Формула 1, в който участва звездата Брад Пит, са спрени заради стачката на актьорите и сценаристите в Холивуд. Първата масова стачка в Холивуд от 1980 година насам, в която участват актьори и сценаристи, спря снимките на няколко големи кинопроекта, а актьорите отказват да участват и в премиерите на вече готови филми.

Много от сценаристите в Холивуд стачкуват от месец май насам, което забави работата по много кино и тв продукции, а включването в стачката и на актьорите напълно спря работата в индустрията.

Режисьор на филма за Формула 1 е Джон Косински, а голяма част от актьорите, участващи във филма, включително и Брад Пит са членове на профсъюза SAG-AFTRA, който е в основата на стачката.

Apple TV+ снима документален филм за Хамилтън

„В момента всички снимки по филма са спрени – заяви източник от филмовата продукция пред NBC News. – На Брад много му харесва работата по филма за Формула 1, но той е лоялен член на профсъюза на актьорите.”

Пиер Гасли: Не съм Брад Пит!

Снимките за филма за Формула 1 се оказаха интересна част от уикенда за Гран При на Великобритания, като „Силвърстоун” в боксовете се появи и 11-и отбор - APX GP, а Брад Пит и Дамсън Идрис караха на пистата доработени болиди от Формула 2, които приличат на колите от Формула 1. Снимките трябваше да продължат този уикенд на "Хунгароринг".

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти