Трансферна цел на Арсенал, Ман Юнайтед и Атлетико Мадрид: Премиър лийг е фантастична лига

Звездата на Фиорентина Софиан Амрабат допълнително подхрани слуховете около бъдещето си, след като заяви, че би било хубаво да заиграе завбъдеще в Премиър лийг. Вътрешният полузащитник е свързван активно с Арсенал и Манчестър Юнайтед в последните седмици.

Фиорентина и Уест Хам мечтаят за първи европейски триумф през този век

“Премиър лийг е фантастична лига, една от най-силните в света. Би било хубаво да играя там един ден, но това не значи, че искам задължително да отида в Англия. Испания също е хубава, Серия А също е добро първенство. Футболът се промени много, вече е доста по-физически, трябва да бъдеш атлет, темпото и интензивността са доста високи. Разбира се, в Англия този интензитет е още по-висок, така че мисля, че би ми подхождал,” заявява мароканецът.

Фиорентина и Кръстев са на финал в Италия

Полузащитникът бе част от отбора на Мароко, който достигна полуфинал на Световното първенство в Катар. Играчът бе свързван доста активно с трансфер в Барселона през януари, но тогава до сделка така и не се стигна. Атлетико Мадрид също е смятан за един от конкурентите за Амрабат, като на “Сивитас Метрополитано” го виждат като евентуална възможност за заместник на Жофри Кондогбия.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти