Interactive Tennis подкрепя благотворителен тенис турнир "The Human Safety Net"

За трета поредна година ще се проведе благотворителния тенис турнир организиран от The Human Safety Net (THSN) и Дженерали Застраховане АД. Събитието ще се проведе на 10 юни в Пловдив и на 17 юни в София. И тазгодишното издание на благотворителната инициатива е с подкрепата на Interactive Tennis.

The Human Safety Net (THSN) е международна инициатива, в която хора помагат на хора. Програмите, по които тя работи, подкрепят уязвими семейства и малки деца, както и интегрират бежанци в обществото, посредством намирането на работа. THSN си сътрудничи с компании и фондации, за да разшири обхвата на целите си. Инициативата е създадена от Generali през 2017 г., като днес тя е активна в 23 държави и работи с 61 неправителствени организации.

В България THSN подпомага деца и родители, които живеят в уязвима среда, като си партнира с фондация “За нашите деца” по програмата “Да дадем път на услугите за ранно детско развитие”.

И през тази година двата благотворителни тенис турнира са част от кампанията за набиране на средства Глобално предизвикателство 2023 на инициативата на Група Generali – THSN, а всички събрани средства по време на тяхното провеждане в София и Пловдив, ще бъдат използвани за деца и семейства, живеещи в затруднено положение в региона на общините Раковски, Марица и Перущица.

„Радваме се да сме част от тази прекрасна инициатива, която и тази година ще се проведе с подкрепата на Interactive Tennis. Ще информираме нашата тенис общност за благородната кауза и ще подкрепим Благотворителния тенис турнир към Глобалното предизвикателство на The Human Safety Net с дестинации София и Пловдив. По този начин ще сме част от благородната кауза, средствата от която през тази година ще бъдат дарени на деца и семейства, живеещи в затруднено положение в региона на общините Раковски, Марица и Перущица, за да получат възможност за по-добро бъдеще.“ Това са думи на Ивайло Цанков, Мениджър на Interactive Tennis.

Как можете да участвате:

Ако желаете да се включите и да поиграете за една благородна кауза, турнирът е отворен за посетители и всеки може да се присъедини. Форматът на игра ще е индивидуално - мъже и жени, и двойки.

Кога, къде и как:

• 10 юни, от 10:00 часа, тенис клуб Локомотив, Пловдив

• 17 юни, от 10:00 ч., тенис клуб “1882”, София

Повече за турнирите в Пловдив и София, и за регистрация: Вижте ТУК

Ако просто искате да подкрепите благотворителната инициатива:

• Можете да дарите средства като въведете сумата в празното поле и натиснете бутона “Дари

Още от Тенис

Виж всички