Ринс е предупреден да не критикува Хонда

Алекс Ринс е бил предупреден от Хонда да не критикува пред медиите японската марка, като информация за това се появи в испанските медии. Броени дни преди да донесе първата победа на Хонда от 2 години насам, Ринс се оплака, че от Хонда не го използват достатъчно за изпитания и тестове.

Шефовете на Хонда да се почувствали „много, много засегнати” от това, съобщи informacion.es. Освен това, Ринс е бил предупреден, че ако отново направи „негативни коментари” за Хонда пред медиите, то това ще доведе до „необходимите мерки” от страна на мениджмънта.

В същото време, от Хонда уточниха, че изказванията на Ринс няма да се вземат под внимание, когато ще се решава дали той ще кара или не с рамата на Калекс или ще продължи да работи с мотоциклета на Хонда.

Еспаргаро: Още колко пилоти ще събори Маркес?

Ринс нямаше възможност да тества рамата на Калекс на изпитанията на „Херес” и се оплака, че Щефан Брадъл и Жоан Мир са карали новия мотор, но не и той.

Марини: Нямаше как да догоня Ринс

Ринс ядоса японците с обясненията си, че има усещането, че в Хонда разчитат твърде малко на него за тестове, после спечели в Остин, а на „Херес” не успя да завърши.

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти