В Интер се срещнаха с агентите на Бастони

Ръководството на Интер днес проведе среща с агентите на своя защитник Алесандро Бастони - Тулио Тинти и Паоло Кастелини. Двете страни обсъдиха възможността за удължаване на договора на играча, който изтича догодина. В клуба се надяват да избегнат ситуацията с друг свой основен бранител - Милан Шкриняр, с когото преговорите се проточиха и се стигна до негово споразумение с Пари Сен Жермен за трансфер като свободен агент.

На излизане от клубните офиси Тинти побърза да увери, че неговият клиент има желание да остане в Интер. “Това са първите ни срещи, ще има и други. Да успокоя феновете? Не разбирам защо те трябва да се вълнуват. Бастони винаги е бил фен на Интер. Дали има голям интерес към него? Определено, но той е привърженик на Интер и иска да остане в отбора”, коментира той пред репортери.

Според “Гадзета дело спорт” желанието на 23-годишния играч е заплатата му да бъде удвоена от 2,8 млн. евро на сезон плюс бонуси на поне 5,5 млн. евро, докато от клуба засега са готови да му предложат около 4 млн. евро. Междувременно, интерес към него проявяват английските Манчестър Сити и Челси.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти