Херо: Ако не съм оптимист за оцеляването на Спартак, нямаше да се захвана

Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров заяви след нулевото равенство с ФК Минай, че неговият отбор е пропуснал много положения пред противниковата врата. Херо все пак е доволен от това, че тимът започва да гради собствен стил и разкри, че чаканият нов футболист вероятно ще се присъедини към "соколите" направо в България. 

"Смятам, че през първото полувреме доминирахме. Имаше доста ситуации, които пропуснахме. Имахме две греди за целия мач. Имахме ситуации срещу вратаря, които трябваше да реализираме, а не да го целим. Притеснява ме, че лесно пропускаме елементарни положения, които би трябвало с лекота да ги вкараме. 

Спартак (Варна) пропусна да победи Минай

През второто полувреме се наруши нашия ритъм със смените, които направихме. Нашият отбор беше по-добрият и заслужаваше победата. Има наченки на изграждане на някакъв стил. Дано се запазим от контузии и да налагаме този стил в първенството. 

Нашата група е доста малка. Чакаме футболист, искам на още една-две позиции да намеря нужните хора. Най-вероятно играчът ще се присъедини към отбора направо в България. 

Лесно пропускат нашите нападатели. Може би липсата на концентрация в тези ситуации им пречи. Дано да е това, защото ще трябва такива положения да ги реализираме. Ако не съм оптимист за оцеляването на Спартак, нямаше да се захвана. Знам, че ще е много трудно, но ще направя всичко възможно", сподели Херо пред камерата на Sportal TV.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти