Ша'Кари Ричардсън се замеси в пореден скандал, свалиха я от самолет

Американската спринтьорка Ша'Кари Ричардсън се забърка в пореден скандал. В събота, 21 януари, тя беше отстранена от полет на American Airlines след спор със стюард. Ричардсън публикува поредица от видеоклипове и истории в Инстаграм, документирайки инцидента.

Ричардсън каза, че мъжки стюард я е помолил да спре телефонен разговор и да постави телефона си в самолетен режим. След като се подчинила на инструкциите му, тя казва, че служителят е доближил ръцете си до лицето й и се е държал непрофесионално.

Преди да бъде свалена от самолета, друг пътник се е приближил до нея и се оплакал, че заради нея ще изпусне свързващия си полет.

“О, значи се притесняваш за връзка, докато един възрастен мъж не ме уважава?“, каза тя в отговор.

В изявление на American Airlines се казва: “Настанихме отново клиента на по-късен полет и член на нашия екип се свърза, за да научи повече.“

“Бих искала да кажа на моите фенове, моето семейство и моите спонсори, също и на хейтърите, че се извинявам“, каза Ричардсън в история в Инстаграм. “Колкото и да съм разочарована, знам, че когато стъпя на този път, аз не представлявам себе си, аз представлявам общност, която ми показа голяма подкрепа, голяма любов.”

Още от Лека атлетика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти