Цецо Петров в Block Out: Шокирах се колко много деца искаха автографи от мен

Бившият волейболист на Левски Цветан Петров гостува днес във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out.

Бившият играч на “сините” в момента е един от най-популярните (бивши) волейболисти в България, след като нашумя с участието си в “Игри на волята”.

Цветан Петров (215 см) днес “счупи” рекорда на Любо Ганев (210 см) и Евгени Иванов - Пушката (210 см) за най-висок гост в Sportal TV.

Block Out: Кой е фаворитът на Цветан Петров на СП в Катар 2022?

Цветан Петров, който подкрепи и кампанията Movember през 2022 година говори в Block Out и за световното първенство в футбол в Катар 2022.

“Бях на официално събития на Българската федерация по волейбол ”С волейбол на училище”. Посетихме събитието с бившите национали и отлични волейболисти от близкото минало Евгени Иванов - Пушката и Николай Иванов. След като свърши събитие се шокирах, колко много деца дойдоха при мен, за да ми поискат автограф и да се снимат с мен. Може би към 100-ина дечица. Явно много от тях ме познават от “Игри на волята”. Над 50 минути се наложи да давам автографи. Това бе изключително шокиращо за мен, защото Евгени Иванов и Николай Иванов са били волейболисти от световна класа и мои идоли във волейбола”, заяви бившият шампион и носител на Купата на България с Левски Цветан Петров специално във волейболното предаване на на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out.

“След края на предаването, често ходим заедно с другите участници по разни събития. Да играем пейнтбол и други. Често някои хора ни спират и казват: “Вие от “Игри на волята ли сте”? Познахме ви заради Цецо, който се откроява на височина над всички”, добави Цветан Петров пред Sportal.bg.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти