Тен Хаг смята, че Роналдо може да достигне предишни върхове, но няма търпение Марсиал да се върне

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг вярва, че Кристиано Роналдо отново може да се представя на най-високо ниво, както го напраив и през миналата година, когато отбеляза общо 24 гола в 39 мача.

Роналдо се завърна с гол, пропуски и жест на извинение към феновете на Ман Юнайтед

“Всичко зависи от него, но мисля, че когато съберете всички шансове, които отборът създава за него през последните седмици, виждате, че той е способен да заема правилните позиции и е способен да ги завършва. Аз нямам отбор за Европа и отбор за Премиър лийг. Сега просто трябва да се съсредоточим върху Уест Хам и да изберем най подходящите играчи, които да започнат, но освен това трябва да имаме план Б и план Ц в джоба, за да спечелим този двубой. Това е, което трябва да сторим в крайна сметка, и за това не се нуждаем от 11 играчи, имаме нужда от целия състав,” заяви нидерландският наставник.

Тен Хаг: Трябва да бележим голове по всякакви възможни начини

След това той призна, че се надява Антони Марсиал да успее да се завърне преди началото на Световното първенство, защото френското острие го е впечатлил с представянето си в предсезонната подготовка и е доказал, че може да направи разликата в полза на “червените дяволи”.

“Надявам се да се завърне преди Световното първенство. Напредва, на терена е и работи, така че чакаме да се върне към тренировки с първия тим. Той нямаше късмет срещу Евертън, когато падна по гръб и получи травма. Видяхме го в предсезонната подготовка да играе наистина добре. През сезона игра малко минути, но вкара три гола. Тези контузии бяха наистина разочароващи, както за него, така и за нас. Би било добре да го върнем обратно, защото той може да прави разликата и да вкарва голове, но също така и има добра връзка със съотборниците си, както и се справя много добре в пресирането,”, заяви Тен Хаг.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти