Милчо Ангелов с нов гол при загуба на Брашов

Милчо Ангелов отново се разписа за отбора си Брашов в румънската втора лига, но добрата му игра не беше достатъчна за точки. Брашов отстъпи с 1:2 като гост на втория в класирането до днес Униря (Деж) и остава на 12-о място в класирането с 13 точки. 

Победата пък изкачи домакините на върха в класирането с 24 точки от 11 мача, следвани от КСА Стяуа с 23 и мач по-малко и Оцелул (Галац) с 21.

Домакините откриха в 13-ата минута чрез Габриел Фулга, а в 22-ата Ангелов си спечели сам дузпа и изравни. Той получи топката на границата на наказателното поле и при опит да финтира защитник, беше съборен. От бялата точка 27-годишният юноша на Черноморец (Бургас) не остави шанс на вратаря на домакините и изравни.

Три минути след началото на второто полувреме Анджело Коциан отново даде преднина на домакините. Българският таран на Брашов можеше за втори път да възстанови равенството в 65-ата минута. Топката попадна на волето на левия му крак след подаване на Рареш Лазар, но нападателят нацели страничната греда от трудна позиция.

Още от Българи зад граница

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти