Хебър призовава феновете си за подкрепа на Суперкупата

ВК Хебър (Пазарджик) изрази благодарност на своите верни фенове за подкрепата и последвалите положителни емоции след невероятната победа над Аркада (Галац) в реванша от втори квалификационен кръг на Шампионската лига. Волейболистите на Камило Плачи надиграха като гости румънския първенец с 3:0 гейма и 15:10 в Златния гейм и се класираха за трети предварителен кръг на най-престижния европейски турнир.

В същото време от българския шампион призоваха страхотната си публика за подкрепа за следващата важна битка – Суперкупата на България. Двубоят за Трофея противопоставя Хебър и Нефтохимик 2010 (Бургас). Мачът е на 15 октомври от 18:00 часа в пловдивската зала „Сила“.

„Благодарим за множеството обаждания и коментари след снощния мач! Дойде време и за друга важна битка - тази за Суперкупата на България срещу Нефтохимик от 18:00 ч. в зала “Сила” - Пловдив. Очакваме всички наши фенове да ни подкрепят! Можете да заявите своя билет на телефон 0988 883 560.“, написаха от клуба на официалната фейсбук страница.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти