Чезето: С резултатите идва и самочувствието

Старши треньорът на Рилски спортист Николай Николов сподели мнението си след нулевото равенство с Костинброд в мач от осмия кръг на Югозападната Трета лига. По този начин Чезето и воденият от него отбор спряха победната серия на своя противник.

"Получи се един труден двубой, в който футболът беше на второ място. Опитахме се да се противопоставим на лидера в групата и мисля, че го направихме доста добре. Не ни достигна още малко, за да си вкараме положенията. 

Рилски спортист спря победната серия на Костинброд

Леко-полеко отборът придобива един облик, на който ще търсим още по-добро развитие. С футболистите се познаваме от двубоите помежду ни. Някои от тях имат дълъг стаж и бързо се разбираме. За две седмици горе-долу започваме да придобиваме облика, който аз ще искам. Трябва още много работа, за да стигнем крайната цел, която си поставихме. 

Започваме да се опитваме да изнасяме топката. Имаме леки проблеми, все още не сме много сигурни. С резултатите идва и самочувствието. Това е първият мач под мое ръководство, в който не получаваме гол. Лошото е, че и не успяхме да отбележим. Трябва да работим във всяка фаза на играта. 

Не ми харесва този формат на първенство. Когато е цялата група, има отбори, които могат да загубят навсякъде. Сега някои отбори даже не могат да се срещнат с такива от другата група. Търсим победата във всеки един мач и така ще бъде до последно", заяви Чезето пред камерата на Sportal TV.

Още от БГ Футбол

Виж всички