Станимир Стоилов: Левски доказа, че любовта е по-силна от разочарованието

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов остана доволен от разгромната победа над Хебър с 4:0, но въпреки това отново видя слабости в играта на своя отбор. Опитният специалист похвали играчите, които получават по-малко игрово време, и изрази радостта си от това, че феновете на тима отново са доказали, че любовта им е по-силна от разочарованието.

"Въпреки лошите десетина дни, които имахме и въпреки дъжда и студеното време, се доказа че любовта е по-силна от разочарованието. Футболистите се постараха да зарадват привържениците. Въпреки трудните атмосферни условия, стигнахме до заслужена победа. 

Левски отнесе още един новак на "Герена"

Ясно беше, че сме по-класният отбор и нямахме проблеми след отбелязването на първия гол. Доволен съм, но има още какво да се желае. Имахме възможност да пуснем хората, които не можаха да тренират в последните дни. Успяхме да направим ротации. Време е всички да покажат на какво ниво са и да наберат повече спортна форма. 

Въпросът е да реализираме с по-голяма увереност нашите положения. Слабостите ни са последните подавания и завършващият удар, върху които работим. Искам все повече и повече от моите футболисти. Искам да тичат, да се борят и да печелят единоборства. 

Имах забележка от това естество и го казах на футболистите. На моменти познахме да губим инициативата. Беше удобен момент за част от играчите да наберат спортна форма", заяви Мъри.

Още от БГ Футбол

Виж всички