Лангле: Искам да спечеля трофей в Тотнъм

Новото попълнение на Тотнъм Клеман Лангле даде първото си интервю като играч на клуба. В него той изрази вълнението си от своя трансфер и разкри какви са целите му през следващия сезон, който ще изкара при “шпорите” под наем от Барселона.

Тотнъм обяви петото си ново попълнение

“Много съм щастлив да бъда тук в този град и в този клуб. Говорих със семейството и приятелите ми, за да взема моето решение, и всички думи бяха много, много добри за клуба. Доста съм развълнуван да започна сезона с моите нови съотборници, стадион и град. За мен всичко е ново, но аз съм гладен. Искам да играя и да бъда най-добрият футболист, за да помагам на отбора да печели трофеи и да се бори във всички състезания. 

Преди всичко желая да бъда добър съотборник и защитник, който да е силен, агресивен и да помага на отбора да печели топката. Много е важно най-вече да си добър бранител, а след това да си добър играч и да помагаш на тима. Антонио Конте е треньор, който е спечелил доста трофеи и има голям опит. За мен е прекрасно да работя с него и да науча всичко, което той знае за футбола. Бих искал да изиграя много мачове и да побеждавам, защото ако не играеш и не печелиш, ти не си щастлив. Искам да спечеля доста двубои и да се боря в челото на класирането. Това е мечта, бих искал да спечеля трофей тук в Тотнъм”, заяви Лангле пред клубната телевизия.

Още от Футбол свят

Виж всички