Младежки национал на Англия е следващата цел на Антонио Конте

Тотнъм продължава с ударната си селекция и в изпълнение на обещанието дадено на Антонио Конте да бъде подкрепен сериозно на трансферния пазар в опит на гонене на трофей през следващата кампания, информират медиите в Англия. “Шпорите” вече привлякоха Иван Перишич от Интер, а вчера бе оповестено, че са постигнали договорка за дефанзивния полузащитник Ив Бисума от Брайтън

Сега на дневен ред излиза името на младежкия национал Джед Спенс. Десният халф бек бе сред водещите играчи на Нотингам Форест, които успяха да постигнат дългогодишната цел и да влязат в Премиър лийг след победа в плейофа срещу Хъдърсфийлд. 21-годишният играч е собственост на Мидълзбро, но бе пратен под наем при Форест за последната кампания. Сега обаче Антонио Конте е харесал качествата му и иска да го вземе, за да усили конкуренцията на десния си флаг. 

Десният халф бек бе сред водещите играчи на Нотингам Форест, които успяха да постигнат дългогодишната цел и да влязат в Премиър лийг след победа в плейофа срещу Хъдърсфийлд. 21-годишният играч е собственост на Мидълзбро, но бе пратен под наем при Форест за последната кампания. Сега обаче Антонио Конте е харесал качествата му и иска да го вземе, за да усили конкуренцията на десния си флаг. 

През последната кампания там за място се бореха Мат Дохърти и Емерсон Роял, но и двамата не успяха да убедят италианеца, че заслужават своята позиция в титулярния състав. Именно поради тази причина “шпорите” вече са отправили запитване за възможността да вземат Спенс. Той е оценяван на 8 милиона паунда за момента, но от Мидълзбро вероятно ще искат поне двойно на тази сума, за да се разделят с таланта.

Още от Футбол свят

Виж всички