Влахович: Невероятно е всеки път, щом облека фланелката на Ювентус

Нападателят на Ювентус Душан Влахович даде интервю пред “Телеграф”, в което говори за отказаната оферта на Арсенал, честта да носи фланелката на “бианконерите” и големите очаквания и сравненията със Златан Ибрахимович.

“Може би моят агент знае за офертата на Арсенал, но с никого не съм говорил за това. Имах само един клуб в мислите си, защото Ювентус е Ювентус. Няма какво друго да кажа. За мен сега е чест да нося тази фланелка. Невероятно е всеки път, щом я облека. Определено се идентифицирам с клубното ДНК. Характерът на Ювентус съвпада с моя. Когато дойдеш тук, ти никога не се предаваш. Ти се бориш през цялото време и правиш саможертви. Точно това търсех. 

Обичам големите очаквания, защото ми харесва какъв адреналин ти дават. Никога не съм страдал твърде много от напрежението. Може би, когато бях по-млад, но сега и след 10 години, най-вероятно дори ще се чувствам по-добре по отношение на това. Не ме интересува много, когато хората говорят за напрежение. Сравненията с Ибрахимович? Да сравняваш играчи с велики шампиони с 400-500 гола и 20-30 трофея в кариерата си може би е малко несправедливо. Това не ме дразни, но също така е вярно, че когато се правят подобни сравнения, ти допускаш една-две грешки и тъй като очакванията са преувеличени, теб те критикуват. Всички имаме правото да правим грешки. Искам да имам своя собствена кариера”, коментира Влахович.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти