Мбапе обвини играчите на Реал, че изпълняват поръчка на Перес

Килиан Мбапе поиска извинение от Реал Мадрид за отказа да си да подсили тима, но в същото време заподозря нещо като организирана атака срещу него. След като стана ясно, че нападателят ще преподпише с Пари Сен Жермен, някои от играчите на испанския клуб публикуваха снимки и сторита в профилите си в социалните мрежи, в които демонстрират привързаност към Реал

Така например Карим Бензема качи снимка, на която сочи с пръст емблемата на “кралете”. Родриго пък публикува фото как целува емблемата, а Винисиус Жуниор показа как феновете му се радват.

Атакуващото трио на Реал Мадрид с любопитни публикации след решението на Мбапе

“Сторито на Бензема? Видях, че почти всички футболисти на Реал направиха нещо подобно. Не е нужно да си завършил академия, за да разбереш, че това (нареждане - б.р.) идва отгоре”, заяви Мбапе, визирайки поръчка от президента Флорентино Перес.

Иначе двамата с Бензема са добри приятели. “Наясно съм, че всички говореха за Карим и Килиан, за Килиан и Карим. Когато с него се видим (на лагера на националния тим - б.р.), ще говорим. Тогава ще му обясня решението си”, добави младият французин.

Мбапе: Оставам футболист, няма да отида отвъд тази роля

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти