Ювентус представи новия си четвърти екип

Ювентус официално представи новия си четвърти екип, който ще използва през новия сезон. Торинци направиха това с видео в социалните мрежи, а утре ще бъде показан и на живо пред феновете, тъй като отборът ще играе именно с него в двубоя с Болоня.

Дизайнът на новия екип е на бразилския уличен художник Кобра, а фланелките отново са произведени от германския концерн за спортна екипировка Аdidas, който в последните години си партнира с Юве.

"Това, което изразяваме и начинът, по който го правим, показва кои сме ние. Ние не можем да бъдем най-добрата версия на себе си, ако не приемаме разнообразието, защото нашите различия са това, което ни прави уникални. Това е и причината Аdidas и Ювентус да са перфектните партньори за този специален проект, който се надявам да се хареса и на публиката. Много се забавлявах докато работех по дизайна му", сподели по този повод художникът Кобра.

Дизайнът на новите фланелки е доста разчупен, като в него преобладава синия цвят, но има и елементи в бяло и оранжево. Не за пръв път Ювентус решава да включи и четвърти екип за даден сезон, като обикновено той се използва в един кокретен мач за някакъв по-специален случай.

Още от Футбол свят

Виж всички