Рангник: Щом не можем да вкараме на Евертън, няма какво да очакваме

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник не бе доволен от загубата с 0:1 от Евертън. Той разкритикува своите играчи и заяви, че щом не могат да отбележат на отбор от ранга на "Карамелите", които се борят за оцеляването си, не може да очакват да си тръгнат с позитивен резултат.

"През първите 25 минути имахме нашите моменти, в които можехме да отбележим. Но дори и в този период не бяхме достатъчно настъпателни. Имахме повече играчи в тяхното наказателно поле и изглеждаше, че всеки момент те ще се пречупят, особено след резултата, който направиха в сряда срещу Бърнли. Логично бе да нямат нужната увереност. Но те успяха да поведат с първия си удар, като голът падна след рикошет. След това мачът стана съвсем различен. Промени се и атмосферата на стадиона. През второто полувреме те просто се прибраха в защита и бранеха вратата с живота си. Ние пък така и не можахме да измислим как да ги пробием", заяви Рангник.

"Ако не можеш да отбележиш на отбор като Евертън, с цялото ми уважение към тях, защото те са добър отбор, няма какво да очакваш. Все пак те получиха три гола от Бърнли", каза още германецът.

Още от Футбол свят

Виж всички