Стоилов: Доволен съм от победата, играхме с настроение и динамика

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели първите си впечатления след победата на тима с 2:0 над Черно море в дербито от 26-ия кръг на efbet Лига.

"Доволни сме от победата, доволни сме от емоцията и настроението в отбора. Имаме да подобряваме неща. Заслужено спечелихме. За мен излишно мачът стана по-груб. Нашият отбор игра с настроение и динамика. Черно море е сериозен отбор и се представиха добре днес", започна Стоилов.

Левски мечтае за третото място след корида на "Герена"

"Може би червеният картон беше ключовият момент. Когато останаха с 10 човека, имахме преимущество. Нашите проблеми в завършека на атаките продължават, тъй като трябваше още през първата част да вкараме. Изпълнихме минималната задача да бъдем в шестицата и постепенно се подобряваме. Ще има и спадове, но на този етап играем стабилно, което е важно за нас. Нашият отбор се държа коректно", добави още той.

"Мисля, че Михайлов има удар в ребрата. В болницата е. Затова казах, че мачът стана груб. Искахме да играем и да направим добри неща на терена. По-важното е, че Левски играе стабилно. Искаме да се развиваме и вдигаме нивото. Има къде да растем и да работим. Проблемите си ги знаем. Опитваме да се развиваме. Трябва да стабилизираме Левски и да го върнем на позиция, която е бил. Важен е отборът, тъй като той държи публиката по трибуните. Благодаря им, а ние ще опитаме да продължаваме да се справяме добре.

Левски с Лудогорец трябва да играе смело. Ако ни победят, значи са били по-добри. Трябва да задържим поне представянето от мача в Разград. Ще играем срещу най-добрите. Това ще е добър тест за нас. Естествено, добър тест и за моите играчи да покажат своето ниво, за да знаем къде трябва да работим. За Левски е добре, че е между водещите отбори. Имаме доста къде да надграждаме. Надявам се да направим добър мач с ЦСКА, но сега мислим в сряда за Купата и после за тях", завърши Станимир Стоилов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти