ЦСКА (М) се похвали със звездна покупка от Ривър Плейт

ЦСКА (Москва) официално обяви привличането на колумбийския офанзивен халф Хорхе Караскал. 23-годишният футболист беше взет под наем от Ривър Плейт, но с опция за закупуване. 

За Караскал това ще е втори период в европа. Между 2017 и 2019 година той записа общо 41 мача за Карпати (Лвов). В досегашната си кариера юношата на Милионариос е играл още за втория отбор на Севиля

“След три чудесни години дойде време да се сбогувам. През този период ми помогнахте да се чувствам в отбора като у дома си. Бях щастлив да споделяме много радостни мигове и изпълнени желания. Гордея се с всичко, което постигнахме със съотборниците ми и треньорския щаб. Ще запазя любовта на невероятните ни фенове, които ни подкрепят във всеки мач. Научих много за тези три години в Ривър. Благодаря на всички ви. Готов съм за новото предизвикателствои го чакам с нетърпение”, написа в социалните мрежи Караскал на раздяла с аржентинския гранд. 

След като още преди седмици стана ясно, че колумбиецът ще замине за Русия, от Ривър Плейт бяха готови да привлекат на негово място звездата на ЦСКА - София Жорди Кайседо, но исканите от “червените” 5 млн. евро охладиха интереса на “милионерите”.

Още от Футбол свят

Виж всички