Хебър пуска вход свободен срещу полския Ястрежебски Венгел за Шампионска лига 🏐

Българският първенец Хебър (Пазарджик) домакинства на полския гранд Ястрежебски Венгел (Ястжембие-Здруй) в мач от 5-ия кръг на Група А от Шампионската лига. Двубоят е на 10 февруари (четвъртък) от 19:00 часа в в зала “Васил Левски” в Пазарджик.

Поляците са абсолютният лидер в Група А, като са с 4 чисти победи и без загубен гейм до момента. Те станаха и първият тим, който продължава напред на 1/4-финали в най-престижния европейски турнир.

Именитият гранд пристига в България в пълен състав и с всичките си звезди, което прави предстоящия сблъсък още по-голям празник за Пазарджик и всички приятели на волейбола.

От ВК Хебър обявиха, че пускат вход свободен за двубоя. Всички желаещи ще могат да наблюдават мача, при спазване на противоепидемичните мерки и срещу зелен сертификат.

От клуба отправиха и апел към феновете за подкрепа в залата, като се надяват вярната публика, която не един път е демонстрирала своите възможности, да бъде важна опора за предстоящата трудна битка.

Ястрежебски пристига в Пазарджик след карантина заради COVID-19

Състезателите и щаб от своя страна ще дадат най-доброто от себе, като ще се опитат да направят запомнящ се двубой на свой терен срещу полския шампион.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти