Ндомбеле избира между три варианта за бъдещето си

Халфът на Тотнъм Танги Ндомбеле има три варианта за продължаване на кариерата си. Французинът е поставен в трансферната листа и не влиза в плановете на Антонио Конте. Затова той се очаква да смени клубната си принадлежност до затварянето на трансферния прозорец, като ще избира между Пари Сен Жермен, Валенсия и Евертън, пише "Фут Меркато".

Първото желание на Ндомбеле е да отиде в Пари Сен Жермен. Проблемът обаче е, че парижани първо трябва да освободят място в състава си за него. Французите дори предложиха на Тотнъм размяна на играчи, като дори им позволиха да избират между Юлиан Дракслер, Данило, Леандро Паредес и Андер Ерера. От Тотнъм обаче не проявиха интерес към никой от тях. Така че към момента преговорите между двата клуба са в застой.

Втората опция пред 25-годишния французин е да поеме в посока Валенсия. "Прилепите" предложиха да вземат халфа под наем до края на сезона, като поемат на 100% заплатата му. От Тотнъм са склонни на подобна сделка, но самият футболист не е особено заинтригуван.

Интерес към Ндомбеле има и от страна на Евертън, но "Карамелите" още не са изпратили официална оферта. Има шанс това да се случи до края на януарския прозорец.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти