Тухел иска Тео Ернандес за заместник на Чилуел

Челси има интерес към левия бек на Милан Тео Ернандес. Томас Тухел не може да използва вече близо месец титуляря си в тази зона Бен Чилуел, който получи частично разкъсване на връзките на коляното по време на двубоя с Ювентус в Шампионската лига. Все още е ясно колко точно ще отсъства английският национал, но опасенията са, че може да се наложи Чилуел да се оперира през следващата година и да пропусне още доста мачове. Поради тази причина Челси ще се опита да намери него заместник през януари.

Според "Ел Насионал" Тухел се с спрял на Тео Ернандес, който играе силно за Милан след трансфера си от Реал Мадрид през 2019 година. Твърди се, че интерес към него има и от страна на Пари Сен Жермен. От "Сан Сиро" пък се надяват французинът, който има договор с Милан до 2024 година, да преподпише и така да се сложи край на спекулациите около неговото бъдеще.

Иначе в момента Маркос Алонсо е единствената алтернатива на Чилуел, но испанецът редува добри и лоши моменти в представянето си и не носи тази стабилност в дефанзивен план, която изисква Томас Тухел.

Още от Футбол свят

Виж всички