Солскяер: Работим с една цел и тя е по-добри резултати

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер, който продължава да е под огромни напрежение, а спекулациите за бъдещето му не спират, за пореден път заяви, че комуникира добре с хората от клуба, а феновете подкрепят отбора. Норвежецът е категоричен, че футболистите продължават да се наслаждават на това, което правят, а сега е време да се върнат на правилния път. "Червените дяволи" са допуснали цели четири поражения в Премиър лийг от началото на сезона, включително две тежки загуби срещу големите съперници Ливърпул с 5:0 и Манчестър Сити 2:0.

“Играчите, щабът и хората от клуба, както и самият аз работим с една цел и тя е да подобряваме отбора и да постигаме по-добри резултати. Феновете продължават да подкрепят клуба в този труден период, както и в процеса на изграждане на този тим. Винаги е разочароващо, когато загубиш мач, това увеличава напрежението, но ние комуникираме много отворено и честно. Сега само една среща има значение, но и всичко, което ще последва след нея. Всички сме освежени, последната седмица тренирахме добре и сме готови за утре.

Международните паузи са период за възстановяване на силите и да поработим над някои различни неща. Няколко играчи бяха освободени от националните си тимове и имаха възможност да тренират индивидуално, да се възстановят, а някои посетиха семействата си. Искахме всички да се върнат освежени и готови. Имаме някои проблеми с контузии и болести - Пол погба ще е аут за известно време, както и Рафаел Варан. Други играчи ще са напълно готови за уикенда, а има и такива, които ще са на линия за мачовете в средата на седмицата”, заяви норвежкият наставник.

Манчестър Юнайтед ще играе срещу Уотфорд утре от 17:00 българско време, а медиите в Англия не спират да твърдят, че ръководството вече е взело решение за освобождаването на Солскяер и в момента му търси подходящ заместник. Това може да се случи още през уикенда, ако “червените дяволи” не успеят да се справят със “стършелите” на Клаудио Раниери.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти