Болт: Исках Конте в Манчестър Юнайтед

Легендарният лекоатлет Юсейн Болт, който е известен като голям привърженик на Манчестър Юнайтед, прекара няколко дни в Дубай. Там той бе причакан от журналисти, които му зададоха въпроси за любимия му тим и случващото се в него последните седмици.

 Противоречивите резултати и най-вече двете загуби в дербитата с Манчестър Сити и Ливърпул сериозно разклатиха стола на Оле Гунар Солскяер, но засега той все пак оцелява. Един от спряганите за негови заместници - Антонио Конте пое Тотнъм именно след загуба от “червените дяволи”, което бе определено като грешка от Болт, който призна, че е оскал италианският специалист на “Олд Трафорд”. 

“Исках Конте. Той ще се справи много добре в Тотнъм. Ще ги направи по-организиран тим. Конте беше в Челси и стана шампион. Беше в Интер и стана шампион. В Юве също така. Където и да отиде, той структурира отборите си много добре. През януари вероятно ще привлече един-двама класни играчи, след което вероятно ще намери други подходящи и ще ги уговори да дойдат през лятото. Печалбата на Тотнъм, бе загуба за Манчестър Юнайтед. Ние страдаме. Кристиано Роналдо ни спасява всеки мач, а не може един човек да върши цялата работа. Отдавна не сме играли добър футбол. Не сме играли добър футбол от много време. Когато сър Алекс бе мениджър, трябваше да печелим, защото той го изисква”, заяви Болт.

Още от Футбол свят

Виж всички