Дийн Смит официално пое Норич и обяви голямата си цел

Норич официално обяви назначаването на Дийн Смит начело на тима. Той ще подпише договор за две години и половина, след като постигна договорка с “канарчетата” в събота. 

Смит бе уволнен от Астън Вила само преди осем дни, но не стоя дълго без работа и намери ново предизвикателство в Премиър лийг. Наставникът бе смятан за основен фаворит за поста заедно с Франк Лампард, но бившият наставник на Челси се е дистанцирал от работата в последните дни, което е направило Дийн Смит абсолютен фаворит за поста. Той ще бъде последван на “Кероу Роуд” от своя помощник в Астън Вила - Крейг Шекспир.

“Това бяха едни вихрени седем дни, но съм много доволен, че се завръщам към работата в Норич и Премиър лийг. Напълно ясно е, че през последните четири години и половина в този клуб е свършната отлична работа. Сега аз и Крейг трябва да продължим това развитие с оставане в Премиър лийг. Норич е голям тим с много запалени привърженици, които напълно разбират какво значи да си част от този клуб и тази общност. Аз съм израснал във време, в което Норич играеше в Европа и съм усещал тази връзка между фенове, играчи и хората в клуба, когато съм гостувал на “Кероу Роуд”. Заедно ние можем да го направим едно наистина трудно място за гостуване”, заяви Дийн Смит след назначението си пред сайта на клуба.

Още от Футбол свят

Виж всички