Бразилски национал призова: Ваксинирайте се и да свършваме с тази каша

Звездата на Евертън Ричарлисон публикува снимка в социалната мрежа “Туитър” от получаването на втора доза ваксина против COVID-19. 

На снимката нападателят е с екип на “карамелите” и защитна маска, а тя е с посланието “втора доза”. В края на септември правителството на Великобритания и футболните власти в страната постигнаха споразумение, според което футболистите ще могат да пътуват спокойно и да се завръщат спокойно на Острова без да изтърпяват карантина, ако са напълно ваксинирани. 

Самият бразилец публично се застъпи в полза на ваксинацията и призова младите хора да го направят. “На някои места вече ваксинират тийнейджъри. Следете ситуацията във вашия град. Когато дойде вашият ред, кажете на хората около вас и тичайте към най-близката бензиностанция, съгласни ли сте? Да свършваме с тази бъркотия?, написа играчът в социалните мрежи. 

Междувременно нападателят се завърна към пълноценни тренировки, след като получи контузия в срещата с Бърнли през септември и пропусна няколко мача на своя тим.

Още от Футбол свят

Виж всички