Две въпросителни пред Стойчо Младенов преди битката с Бодьо/Глимт

Старши треньорът на ЦСКА - София Стойчо Младенов има въпросителни пред себе в навечерието на утрешния сблъсък с Бодьо/Глимт, пише “Тема спорт”. Яник Вилдсхут е наказан за срещата заради червения картон, който получи срещу Рома на “Олимпико”, като все още не е ясно кой ще го замени по лявото крило на “червената” атака. В центъра на халфовата линия пък Юга може да заеме мястото на представилия се неубедително в дербито срещу Левски Карло Мухар. 

УЕФА изпрати латвиец на ЦСКА - София

Опциите за заместник на Вилдсхут са две – Кери и Баи, като при първия случай Варела ще действа зад гърба на централния нападател Кайседо, а при втория – ще остане на резервната скамейка. Кери, който е най-постоянният играч на тима от началото на сезона, игра по крилото в първите си два сезона в ЦСКА-София и сега може да се върне към тази си роля, за да освободи място за аржентинския подавач. През тази кампания Кери се подвизава на поста офанзивен полузащитник, а след двубоя със “сините” призна, че това е позицията, на която се чувства най-добре. За да остане там обаче, отляво трябва да действа Баи, който постоянно е преследван от травми, откакто бе привлечен на “Българска армия”. 

Трио на ЦСКА - София под въпрос за Бодьо/Глимт

Младенов ще вземе крайното си решение на база състоянието на Баи и Варела, който също се завръща след скорошно лечение на контузия, в днешната последна тренировка на тима преди мача с норвежкия шампион. В същото време все още не е ясно и кой ще застане до Жеферсон в центъра на халфовата линия. Има голяма вероятност Юга да замени Мухар сред стартовите 11, ако физическото му състояние позволява да запише повече от едно полувреме игра.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти