Йордан Юруков: До автогола стояхме добре на терена

Наставникът на Чавдар (Етрополе) Йордан Юруков даде мнението си след загубата на своя тим от Беласица в мач от Югозападната Трета лига. Тимът от Етрополе допусна обрат и отстъпи с 1:2 като гост в Петрич.

Беласица грабна ценен успех след обрат над Чавдар (Етрополе)

“Смея да твърдя, че до автогола отборът ни стоеше доста добре, компактен, не допуснахме ситуации пред нашата врата. Имахме положения и за повече голове. Допуснахме липса на концентрация за 1:1. Характерът, който трябваше да появим малко повече, обърна мача.

Щом сме загубили, значи нещо ни е липсвало. В линията на защитата ни излезе опитен играч и влезе младо момче. Това повлия малко, но момчетата се стараха много и искаха победата. Нямаме друг изход, освен да продължим напред.

Широчина в състава нямаме достатъчна, но независимо каква е програмата, ние ще излезем с нужното уважение и ще искаме да победим. Които са най-подготвени, те ще играят.

Етрополе може да стигне далеч, ако всички мислим като едно и гледаме в една посока. На този етап това нещо го има и дано се подобряват. Работим да се подобряваме. Факт е, че има 5-6 отбора, които са с изравнени сили. Но колкото повече добри отбори има, толкова по-добро ще е нивото на футбола”, заяви Юруков.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти