Йордан Юруков: До автогола стояхме добре на терена

Наставникът на Чавдар (Етрополе) Йордан Юруков даде мнението си след загубата на своя тим от Беласица в мач от Югозападната Трета лига. Тимът от Етрополе допусна обрат и отстъпи с 1:2 като гост в Петрич.

Беласица грабна ценен успех след обрат над Чавдар (Етрополе)
Беласица грабна ценен успех след обрат над Чавдар (Етрополе)

“Смея да твърдя, че до автогола отборът ни стоеше доста добре, компактен, не допуснахме ситуации пред нашата врата. Имахме положения и за повече голове. Допуснахме липса на концентрация за 1:1. Характерът, който трябваше да появим малко повече, обърна мача.

Щом сме загубили, значи нещо ни е липсвало. В линията на защитата ни излезе опитен играч и влезе младо момче. Това повлия малко, но момчетата се стараха много и искаха победата. Нямаме друг изход, освен да продължим напред.

Широчина в състава нямаме достатъчна, но независимо каква е програмата, ние ще излезем с нужното уважение и ще искаме да победим. Които са най-подготвени, те ще играят.

Етрополе може да стигне далеч, ако всички мислим като едно и гледаме в една посока. На този етап това нещо го има и дано се подобряват. Работим да се подобряваме. Факт е, че има 5-6 отбора, които са с изравнени сили. Но колкото повече добри отбори има, толкова по-добро ще е нивото на футбола”, заяви Юруков.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти