Депай не остана доволен от себе си въпреки своя хеттрик

Мемфис Депай беше критичен към своето представяне при победата на Нидерландия с 6:1 у дома срещу Турция в световна квалификация. Нападателят реализира хеттрик във вратата на гостите, но не остана доволен от цялостното си представяне в двубоя.

Нидерландия направи за смях десетима от Турция

"Много често действам по-бавно от необходимото. Стартирахме добре мача и нещата станаха по-лесно след това. След 2:0 малко се отпуснахме и дойдоха по-бавните действия в определени моменти. Трябва да продължим да държим високо ниво. Постоянно си го повтарям. Всеки си мисли, че съм най-щастливият след този хеттрик. Наистина се радвам, но очаквам повече доста повече от себе си", заяви Депай.

Неговият съотборник Вирджил ван Дайк е изключително доволен от представянето на Нидерландия и шестте реализирани попадения. "Надявам се, че можем да продължим напред по този начин, особено след такова великолепно представяне. Това трябва да ни вдъхнови за бъдещето. Стартирахме отлично с новия селекционер. Имаме усещането, че се гради нещо наистина добро", категоричен е Ван Дайк.

Още от Футбол свят

Виж всички