Чилуел и Маунт нарушиха мълчанието

Мейсън Маунт и Бен Чилуел, които бяха принудени да се самоизолират за период от 10 дни, излязоха с първи коментари в социалните мрежи. Двамата вчера разбраха, че ще пропуснат днешния двубой с Чехия, а и сблъсъка от 1/8-финалната фаза на Евро 2020, тъй като ще трябва да се подложат на изолация за период от 10 дни, след като имаха близък контакт със своя съотборник в Челси Били Гилмор, който вчера даде положителен резултат на теста за коронавирус. Изследванията на Маунт и Чилуел са били отрицателни, но това се оказа недостатъчно.

"Трудно е да се приеме и съм много разочарован, но искам да пожелая всичко най-добро на момчетата в двубоя тази вечер. Ще подкрепям всички ви. Ще направя всичко възможно да съм готов, когато ще мога да се завърна в отбора", написа Чилуел в своя профил в "Туитър".

Изказването на Маунт бе почти идентично: "Безкрайно разочарован съм, че трябва да пропусна мача тази вечер. Ще подкрепям момчетата, както винаги. Гарантирам, че ще съм готов, когато бъда повикан отново. Давай, Англия!".

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти