Любо Пенев: Разбрах нещо, чух нещо, четох нещо - не знам какво става

Наставникът на ЦСКА-София Любослав Пенев похвали футболистите си за представянето им през втората част срещу Арда и постигнатата домакинска победа с 1:0. Ел Голеадор коментира по интересен начин и дали ще се играе следващия шампионатен двубой на тима, който е срещу ЦСКА 1948 в петък. Той е под сериозен въпрос, тъй като ЦСКА 1948 е с 11 диагностицирани с коронавирус състезатели. 

“Направихме достатъчно с оглед на това, че пропиляхме първото полувреме. Имаше брак и по-ниска концентрация. През второто коригирахме нещата, направихме необходимите корекции и това даде резултат. Така виждам нещата и така постъпвам. На прав път съм”, каза Пенев, който похвали Густаво Бусато за реакцията му при 0:0 в средата на втората част. “Много добра реакция на Бусато. Прекрасна реакция. Въпреки че ние имахме ситуации преди това.” 

“Благодарен съм на феновете. Приветствам ги с “Добре дошли!”. Поздравявам и феновете на Арда, които ме поздравиха. Коректно отношение, така трябва да бъде”, похвали Пенев поведението на запалянковците на ЦСКА-София и Арда. 

В заключение треньорът на червените коментира по интересен начин пандемията от COVID-19 в следващия съперник на тима му, който е ЦСКА 1948. “Разбрах нещо, чух нещо, четох нещо. Не знам какво се случва. Готвим се за следващия мач. Има компетентни органи, които да решат.”

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти