Любо Пенев: Разбрах нещо, чух нещо, четох нещо - не знам какво става

Наставникът на ЦСКА-София Любослав Пенев похвали футболистите си за представянето им през втората част срещу Арда и постигнатата домакинска победа с 1:0. Ел Голеадор коментира по интересен начин и дали ще се играе следващия шампионатен двубой на тима, който е срещу ЦСКА 1948 в петък. Той е под сериозен въпрос, тъй като ЦСКА 1948 е с 11 диагностицирани с коронавирус състезатели. 

“Направихме достатъчно с оглед на това, че пропиляхме първото полувреме. Имаше брак и по-ниска концентрация. През второто коригирахме нещата, направихме необходимите корекции и това даде резултат. Така виждам нещата и така постъпвам. На прав път съм”, каза Пенев, който похвали Густаво Бусато за реакцията му при 0:0 в средата на втората част. “Много добра реакция на Бусато. Прекрасна реакция. Въпреки че ние имахме ситуации преди това.” 

“Благодарен съм на феновете. Приветствам ги с “Добре дошли!”. Поздравявам и феновете на Арда, които ме поздравиха. Коректно отношение, така трябва да бъде”, похвали Пенев поведението на запалянковците на ЦСКА-София и Арда. 

В заключение треньорът на червените коментира по интересен начин пандемията от COVID-19 в следващия съперник на тима му, който е ЦСКА 1948. “Разбрах нещо, чух нещо, четох нещо. Не знам какво се случва. Готвим се за следващия мач. Има компетентни органи, които да решат.”

Снимки: Владимир Иванов

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти