Перуджа иска да си върне Никола Гърбич

Италианският волейболен гранд Сър Сейфти Конад (Перуджа) ще се опита да върне Никола Гърбич на Апенините. Това пише известният колумнист Джан Лука Пазини в блога си в La Gazzetta dello Sport.

ЗАКСА на Суперфиналите в ШЛ след драма и "златен" гейм срещу Зенит (видео + галерия)

Сръбският треньор, който изведе ЗАКСА (Кенджежин-Кожле) до Суперфинала в Шампионската лига, а по-рано през сезона спечели и Купата на страната, вече предподписа нов договор с полския гранд. Въпреки това, според Пазини 47-годишният Гърбич може да напусне ЗАКСА и да се върне в Перуджа, откъдето тръгна треньорската му кариера през сезон 2014/15. По информация на колумнистът преговорите между двете страни вече са в ход.

Матей Казийски и Радостин Стойчев заедно в Перуджа?

В същото време, преди броени дни се появи и друг слух, че президентът на Перуджа Джино Сирчи иска и българският треньор Радостин Стойчев, който в момента е начело на Верона.

Тренто взе своето срещу Перуджа и се класира на Суперфинали в ШЛ (видео + снимки)

Отборът на Перуджа, който сега е воден от Витал Хейнен, не се представя много убедително през годината до момента, като през седмицата тимът отпадна на полуфиналите в ШЛ от Тренто, а според анализатори белгийският специалист ще напусне в края на сезона. Какво ще стане и кой ще бъде треньор на "червените дяволи" догодина, ще се разбере съвсем скоро.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти