Крило на Реал Мадрид изрази притеснения относно паузата заради националите отбори

Крилото на Реал Мадрид Родриго изрази притесненията си, че паузата заради националните отбори прекъсва ритъма от победи, в които се намира неговият отбор напоследък. Той също така изрази радостта си, че най-после се възстанови от своята контузия, и не пропусна да коментира жребия за Шампионската лига, който отреди на “лос бланкос” да играят с Ливърпул.

“Тази седмица без шампионатен мач е малко лоша, защото спира ритъма, в който се намирахме от 10 поредни мача без загуба. Тя обаче ни дава време за тренировки и натрупване на увереност, за да сме по-добри с всеки ден. Очаквам, че когато се върнем, ние ще се представим много добре. Тайната на тази поредица е самият Реал Мадрид. Никога не се предаваме.

През цялото време, в което ме нямаше, ми беше трудно. Не можех да издържам повече без да играя и да гледам мачовете по телевизията. Дори се ядосвах, но сега съм много щастливи работя всеки ден, за да съм по-добър. Най-трудното е отново да вляза в ритъм и да си върна увереността, която имах преди да се контузя. Останалото е по-лесно.

Всички виждат, че във всеки мач се борим докрай. Тази емблема и Реал Мадрид винаги показват, че ще се борим до самия край. Не са важни точките разстояние с Атлетико Мадрид или Барселона, защото винаги се борим докрай. В Шампионската лига ще ни е много трудно срещу Ливърпул, но тренираме усилено за всичко, което ни предстои, и се надяваме, че ще се класираме за следващата фаза. Тези мачове създават различно чувство и ни дават желание за победа и добра игра. Тези двубои са най-специалните”, заяви Родриго пред клубната телевизия.

Още от Футбол свят

Виж всички