Новите телевизори от серията LG Nano99 8K предлагат на потребителите изживяване като никое друго

Точно когато си мислехме, че 2020 г. няма с какво повече да ни изненада, LG представи два нови модела телевизори Nano99 8К - 75NANO993NA и 65NANO993NA, които впечатляват от пръв поглед. Моделите са част от серията LG NanoCell и се предлагат в два варианта – 75- и 65-инчови. Телевизорите предлагат чисти цветове в истинска 8К разделителна способност, които се възпроизвеждат от технологията LG NanoCell. Тя използва наночастици с големина 1 nm и осигурява невероятно качество на картината с подобрена чистота на цветовете.

Освен с внушителната големина на екрана си, телевизорът може да се похвали и с Gallery Design, модернистична нано рамка и гласово управление „свободни ръце“. Процесорът с α9 AI от 3-то поколение 8K използва алгоритми за дълбоко обучение, за да анализира екранното съдържание и да го предостави по най-завладяващия начин. LG NanoCell притежава изключителна разделителната способност на 33 милиона пиксела, което създава усещане за реализъм при 8К. Всички тези екстри превръщат времето, прекарано пред телевизора, в истинско удоволствие и осигуряват на потребителя максимален комфорт.

И двата модела LG Nano99 8К предлагат функцията Sports Alert. Тя предоставя възможност, която всеки спортен ентусиаст ще оцени. С нейна помощ можем да проследим развитието на мачовете между любимите ни отбори в различни видове спорт, като получаваме автоматични актуализации всеки път, когато отборът отбележи точка, както и уведомления при началото и края на мача. По този начин ще сме сигурни, че няма да пропуснем нито една интересна среща, впечатляващ удар или вълнуващ гол. С други друми, Sports Alert дава отговор на вечния въпрос във фенските среди, а именно: „Как завърши вчерашният мач?“Изумително чистите цветове, от друга страна, създават изцяло ново визуално изживяване. Наночастиците филтрират нечистите нюанси и ни осигуряват прецизни цветове с по-малко изкривяване. Можем да им се насладим от всяка точка, тъй като за страхотното качество на картината гарантира впечатляващо широкият зрителен ъгъл на телевизора, а функцията Motion Pro допринася за незабравимо спортно преживяване, като ни позволява да проследим всяко едно движение на играчите без замъгляване или трептене. Звукът също е усъвършенстван чрез функцията за свързване на телевизора към високоговорителите с Bluetooth, с помощта на което се създава по-динамичен звуков пейзаж.

В момент като този, когато нямаме възможност да проследим на живо емблематични срещи от света на спорта, повече от всякога осъзнаваме нуждата от висококачествена картина и подобрен звук. LG са се погрижили да предоставят невиждани досега удобства с новия Nano99 8К. Всички негови функции и екстри ни отнасят директно на футболния терен, пресъздавайки обстановката на стадиона.

Новото попълнение в серията LG NanoCell е готово да удовлетвори всяко желание на потребителите. Независимо дали сте фен на игрите, киното или спорта, интелигентният телевизор с модернистичен външен вид е тук, за да надвиши всички Ваши очаквания.

Високият клас слушалки LG Tone Free HBS-FN6 са още едно актуално предложение от LG, което впечатлява както с функциите, така и с вида си. Тези безжични Bluetooth стерео слушалки идват в малка и удобна кутийка UVnano, която осигурява безжичното им зареждане и същевременно убива 99,9% от бактериите върху тях. Необходимо е единствено да поставите кутийката със сушалките върху зареждащата подложка и само 5-минутно зареждане Ви гарантира 1 час възпроизвеждане. Първокласното възпроизвеждане на ясния и обемен звук е проектирано от престижната британска марка Meridian.

Слушалките осигуряват плътно прилепване, което блокира шума, но дават възможност и за активиране на режим Ambient Sound (Околен звук) само с едно докосване, за да чувате звуците около Вас за допълнителна безопасност. Може да се насладите също на яснота при телефонните повиквания, тъй като слушалките намаляват шума и премахват ехото. Сега имаме възможността да се възползваме от тези и още разнообразни и високотехнологични функции благодарение на безжичните слушалки LG Tone Free HBS-FN6.

Още от Спорт и бизнес

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти