Марсело Биелса обяви, че остава начело на Лийдс

Мениджърът на Лийдс Юнайтед Марсело Биелса обяви, че ще остане начело на тима и през новия сезон. Аржентинецът успя да върне "белите" във Висшата лига на Англия след 16-годишно изгнание из долните нива на местния футбол, но до момента все още бе взел решение за подновяването на договора си, който изтече в края на миналата кампания.

"Ще работя в Лийдс Юнайтед и през следващия сезон", каза Биелса преди съботното гостуване на шампиона Ливърпул от първия кръг на първенството. "Всичко е уточнено, така че оставам тук и догодина", добави опитният специалист.

От Лийдс все още не са излезли с официален коментар на думите на Биелса, който пък призна, че не е фен на стила на игра, който налага колегата му Юрген Клоп в Ливърпул.

"Ние ще трябва да опитаме да наложим нашия стил на игра, а не да следваме този на съперника. Това несъмнено ще бъде специален мач. Ливърпул е един от най-добрите отбори в света, в който има изградена чудесна система с много добри играчи. Трудно ми е да кажа как нашите футболисти ще се приспособят към Висшата лига. Готови сме за мача, но трябва да го покажем на терена", добави още Биелса.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти